Augalinio aliejaus apdorojimas

Spaudimo būdu išgautame augaliniame aliejuje yra natūraliai atsirandančių nepageidaujamų priemaišų, dažnai neleidžiančių naudoti aliejaus maistui ar techninėms reikmėms. Šios priemaišos gali būti kategorizuojamos pagal jų tirpumą aliejuje.
Netirpios aliejuje dalelės gali būti sėklų dalys, patenkančios į aliejų spaudimo metu. Tirpios aliejuje priemaišos dažniausiai yra fosforas (susijungęs su fosfolipidais), derva, pigmentai, vaškas bei lakiosios dalelės. Šios priemaišos gali sukelti nepageidaujamus spalvos pakitimus, įtakoti papildomo kvapo atsiradimą esant aukštesnei temperatūrai, degti ant kontaktinių paviršių, kas trikdo naudoti aliejų maistui ar pramonės reikmėms. Farmet siūlo technologinę įrangą aliejaus filtravimui bei valymui pagal vartotojo poreikius.
Ar norite padidinti aliejaus vertę? Tuomet įvertinsite mūsų filtravimo bei rafinavimo technologiją, pritaikoma pagal kiekvieno užsakovo poreikius ir kokybės reikalavimus. Susisiekite su mūsų ekspertais ir mes parinksime geriausią sprendimą.

Augalinio aliejaus rafinavimas

Spaudimo būdu išgautame augaliniame aliejuje yra sėklose natūraliai esančių nepageidaujamų priemaišų. Šios priemaišos dažniausiai yra fosforas (susijungęs su fosfolipidais), derva, pigmentai, vaškas bei lakiosios dalelės.

Augalinio aliejaus filtravimas

Farmer filtravimo technologija yra efektyvus sprendimas aliejaus mechaniniams nešvarumams pašalinti. Įranga gali būti naudojama skirtingoms aliejaus rūšims filtruoti.

Panaudoto kepimo aliejaus perdirbimas

Panaudotas kepimo aliejus yra maisto pramonės atlieka. Jis gali būti panaudojamas daugybėje sričių (statybos, miškininkystė, žalioji energetika, bio-dyzelino gamyba ir t.t.)

Daugiau informacijos gamintojo tinklapyje.